מוקפץ מצליבים בריא וטעים

החומרים:

כרוב אחד קטן

שקית של פרחי ברוקולי או ברוקולי טרי

שקית של פרחי כרובית או כרובית טרייה

2 בצלים

2 פלפלים

סלסלת פטריות טריות

תבלינים לפי הטעם

2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני.

כף שמן

3 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה:

בסיר גדול מאדים את הבצל כשהוא חתוך לרצועות ארוכות

מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים

מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות לרצועות ומערבבים.

מוסיפים את הפלפלים כשהם חתוכים לרצועות ארוכות ומערבבים.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

מוסיפים את הכרוב כשהוא חתוך לקוביות גדולות ומערבבים.

מוסיפים את הברוקולי והכרובית ומערבבים.

ניתן להוסיף רצועות גזר, נבטים וכל ירק שאתם אוהבים.

שימו לב:

מוקפץ טרי ובריא.

מומלץ לאכול בכל יום מצליבים. בריאים לגופנו

המצליבים הם כרוב כרובית וברוקולי והמוקפץ הזה משלב את שלושתם.

בתיאבון