קרקר בריא וטעים

החומרים:

120 גרם קמח כוסמין.

120 גרם שיבולת שועל.

100 גרם אגוזי מלך טחונים.

100 גרם שקדים טחונים.

כפית מלח. 2 כפות שמן זית. חצי ליטר מים.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מערבבים בקערה את הקמח, הקווקר, המלח, האגוזים והשקדים.

 מוסיפים לקערה את השמן והמים ומערבבים לבלילה.

את הבלילה מחלקים בין 2 תבניות אפייה גדולות שטוחות עם נייר אפייה.

אופים 15 דקות. מוציאים מהתנור וחותכים בעזרת סכין או גלגלת פיצה

 ל 28 קרקרים בכל תבנית. מחזירים לתנור לאפייה של כ 45 דקות.

מקררים. ניתן לשמור בקופסה אטומה.

שימו לב: מתקבלים 56 קרקרים. כל קרקר שווה 50 קלוריות.

2 קרקרים שווים ארוחה.