קפקייס תפוחי עץ

החומרים:

3 תפוחי עץ גרנד מרוסקים בפומפייה עבה, 6 כפות שטוחות של קמח,

2 שקיות של תחליף סוכר, קליפת לימון מגורדת,

קופסה קטנה של רסק תפוחי עץ ללא סוכר.
רבע כפית אבקת קינמון, רבע כפית תמצית וניל, 2 ביצים.

אופן ההכנה:

מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה.

מכניסים למסננת וסוחטים היטב. לאחר שגירדתי את התפוחים.

מערבבים יחד את החומרים.
משמנים ומקמחים תבנית שקעים, מכניסים את הבלילה לתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות.
אופים כ 35 דקות עד להשחמה.

:שימו לב
כל חלק = ארוחת ארבע. = פחמימה + פרי = 140 קלוריות.
בתיאבון!