עוגת גבינה בטעם וניל-תפוז

שימו לב: פורסים את העוגה לשמונה פרוסות.

כל פרוסה = 44 קלוריות.

החומרים:

1 ג’לי דיאט בטעם תפוז.

חצי כוס מים קרים. 3/4

כוס תה חם בטעם תפוז.

כוס גבינה לבנה 3%.

240 גרם גבינת כנען או טוב טעם.

חצי כפית מלח.

כפית תמצית וניל.

חצי מיכל קצפת צמחית לייט.

3 כפות פודינג וניל ללא סוכר.

3 כפות חלב סויה לייט (או כל חלב אחר 1%).

תרסיס שמן או כף שמן קנולה.

אופן הכנה:

מרפדים תבנית קפיצית קטנה (מס’ 24) בנייר אפייה ומרססים קלות בתרסיס שמן.

ממיסים את הג’לי במים רותחים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את התה החם. בוחשים ומניחים בצד.

מקציפים את הגבינות עם המלח ותמצית הוניל במיקסר לתערובת אחידה. מקציפים את הקצפת הצמחית בקערה נפרדת במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את הפודינג. כשהתערובת מתחילה להסמיך, מוסיפים את החלב. מערבבים לתערובת אחידה. מאחדים את שלוש התערובות בעזרת מרית בתנועות קיפול ויוצקים לתבנית המוכנה. מחליקים בעזרת המרית. מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד להתייצבות.

בתיאבון!