עוגת פירות יבשים

שימו לב: פורסים את העוגה ל 30 פרוסות. כל פרוסה = 80 קלוריות. (פרי ופחמימה) ומתאימה מאד לארוחת הארבע.

החומרים:

4 ביצים.

2 שקיות סוכר וניל.

5 כפות “כמו סוכר”.

חצי כפית מלח.

1 כוס קמח.

500 גרם (שלוש ורבע כוסות של פירות יבשים קצוצים מכל סוג שאתם אוהבים).

100 גרם שקדים לא קלויים.

2 תבניות אינגליש קייק חד-פעמיות.

2 כפיות שמן קנולה.

אופן ההכנה: טורפים בקערה את הביצים עם סוכר הוניל, המלח וה”כמו סוכר”, מוסיפים קמח ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים את השקדים והפירות היבשים ומערבבים היטב. משמנים את התבניות בכפית שמן הקנולה ומנגבים עם נייר סופג, מכניסים את התערובת לתבניות ואופים שעה בחום של 130 מעלות, עד שהעוגה יציבה וזהובה. מחכים שהעוגה תתקרר לפני שפורסים אותה.

חג שמח ובתיאבון!