טאבולה

החומרים:

1 כוס בורגול, 2 כוסות מים,

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה,

1 כף בצל קצוץ דק,

2 כפות נענע קצוצה,

1 כפית שמן זית,

2 כפות מיץ לימון,

חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור,

1 עגבנייה גדולה קשה חתוכה לקוביות קטנות.

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים למשך שעה עד שהמים נספגים והבורגול מתרכך.

מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל, הנענע, השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל, מערבבים היטב, מוסיפים את העגבנייה ומערבבים בזהירות.

שימו לב:

מחלקים את הכמות לארבע מנות. כל מנה שווה למנת פחמימה = 80 קלוריות.

הבורגול הינו קטנייה העשירה בחלבון

ולכן ניתן להחליף את התבשיל בארוחת הצהריים.

כל התבשיל = 320 קלוריות, הוסיפו ליד סלט טרי וזוהי ארוחת הצהריים.

בתיאבון

ענת רז