סלט חצילים

שימו לב: סלט חופשי.

החומרים:

4 חצילים.

1 כפית שמן זית.

2 שיני שום.

מיץ מלימון סחוט.

חצי כפית מלח.

פלפל שחור.

אופן ההכנה:

מנקבים באמצעות מזלג את החצילים במספר מקומות. מחממים תנור ל 250 מעלות, גריל + טורבו וקולים את החצילים במשך 40 דקות. מוציאים לקערה את תוכן החצילים ומועכים במזלג. מוסיפים לקערה כפית שמן זית. מועכים את שיני השום ומוסיפים לקערה. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון ומערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.

תודה ליפעת מהקבוצה על המתכון.

בתיאבון

ענת רז