סלט פלפלים בסגנון סיני

שימו לב: תבשיל חופשי

החומרים:

קופסת פטריות שמפניות חתוכות.

1 כרוב קטן.

4 גזרים.

5 פלפלים אדומים.

5 פלפלים צהובים.

5 פלפלים ירוקים בהירים.

1 בצל קטן.

1 קופסת נבטים (הסוג העבה).

1 כף שמן זית.

4 כפות רוטב סויה בסגנון סיני.

5 שקיות “מתוק וקל”.

1 כפית מלח.

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר גדול עם כף שמן הזית, מדי פעם מוסיפים מים לבצל על מנת שלא יישרף. כאשר הבצל זהוב ממליחים בכפית מלח.

חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר, קולפים את הגזרים וממשיכים לקלוף לתוך הסיר, חותכים את הכרוב לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר, מוסיפים לסיר את הפטריות מהקופסה ואת רוטב הסויה ומערבבים היטב.

מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה כשהסיר מכוסה, מוסיפים את הנבטים ומערבבים היטב.

לאחר שהתבשיל מוכן וכיבינו את האש מוסיפים את שקיות המתוק וקל ומערבבים.

אופן ההגשה: ניתן להגיש חם או קר.

בתיאבון

ענת רז