מרק ירקות וסקיני פסטה

החומרים:
4 גזרים.

4 קישואים.

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה.

4 בטטות.

חצי כוס עדשים אדומות.

חצי כוס שמיר קצוץ.

בצל קטן.

כרוב קטן.

מלח ופלפל לפי הטעם.

2 כפות אבקת מרק עוף פרווה.

שקית סקיני פסטה נודלס מסוננת ורחוצה.

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות לתוך סיר גדול, ממלאים במים

רותחים ומעמידים על האש.

מוסיפים את התבלינים ואת העדשים ומערבבים.

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים.

מוסיפים את הסקיני פסטה המסוננת לסיר לקראת סוף הבישול.

שימו לב:

מרק זה הינו “מרק ארוחה” כיון שמכיל בטטה ועדשים.

בתיאבון!