מרק קישואים

שימו לב: מרק חופשי.

החומרים:

6 קישואים גדולים חתוכים לקוביות .

1 בצל גדול.

2 כפות קוואקר.

צרור שמיר קצוץ דק.

1 כף מרק עוף.

קצת אבקת שום.

מלח ופלפל.

אופן ההכנה: מאדים את הבצל בסיר עם תוספת מים, עד להשחמתו. מוסיפים את הקישואים את השמיר ואת הקוואקר ומכסים אותם במים רותחים. ממיסים את אבקת המרק ואבקת השום, מוסיפים לסיר, מבשלים 45 דק’ על אש בינונית ומוסיפים את המלח והפלפל רק בסוף. מערבבים מפעם לפעם. לאחר שהמרק מוכן, ניתן לטחון במעבד מזון.

בתיאבון

ענת רז