מרק עגבניות

שימו לב: מרק חופשי.

החומרים:

7 עגבניות מקולפות.

7 גזרים קלופים ופרוסים.

2 בצלים גדולים.

8 כוסות מים רותחים.

מעט רוטב צ’ילי.

3 שיני שום כתושות.

מעט מלח.

פלפל לפי הטעם.

רבע כוס שמיר או פטרוזיליה קצוצים דק.

אופן ההכנה: מטגנים בסיר את הבצל עם כפית שמן זית, מוסיפים מים על מנת שלא יישרף. לאחר שהבצל זהוב מוסיפים את השום, את הגזר, העגבניות והתבלינים. מוסיפים את המים וממשיכים לבשל עד שהגזר מתרכך. מרסקים בבלנדר ומפזרים מעל את השמיר הקצוץ.

בתיאבון

ענת רז