טיפים‏ > ‏

בצל "מטוגן"

נשלח 28 בינו׳ 2012, 8:23 על ידי anatraz2021@walla.co.il

כדי שהמאכלים יהיו טעימים אנו נוהגים ל"טגן" בתחילתם בצל. כמובן שהבצל מאודה ואינו מטוגן.

כיצד מאדים בצל?

מחממים סיר, מכניסים פנימה את קוביות הבצל ומכסים במכסה. הבצל מפריש נוזלים ולכן אין צורך להוסיף שמן לסיר,

את התיבול מוסיפים רק כשהבצל זהוב. מדי פעם מוסיפים לסיר מעט מים ומערבבים.

תהליך זה גוזל זמן רב ולכן אני מאדה בצלים רבים ולאחר ההכנה מכניסה אותם לקופסאות קטנות 

והתוצאה היא "בצל מטוגן" מוכן לתבשילים נוספים.

בתיאבון.

ענת רז

Comments